Type mat
Mat fra naturen
Prøvd?
Vanskelighetsgrad
Lett
Forberedelse
min
Tilberedningstid
min
Ingredienser
200 g ramsløk
2 dl pinjekjerner
50 g parmesan , i biter
2 ts salt
4 dl olivenolje
saften av 1 stk. lime
Porsjoner
Slik gjør du
- Rist pinjekjerner i en tørr stekepanne til de er pent gylne. Dette for å få frem enda mer smak.
- Ha ramsløk, pinjekjerner, parmesan og salt i en foodprosessor.
- Tilsett limesaft og olje i en tynn stråle under kjøring. Pestoen er ferdig når alt er pent blandet.
Tekst: Matprat
Ramsløkpesto
Slike informasjonskapsler innhenter blant annet informasjon om nettleser, oppløsning, operativsystem hos brukerne, samt informasjon om hvorvidt brukeren er pålogget eller ikke. Formålet med dette er å gjøre din bruk av tjenesten raskere og bedre. Ved å endre innstillingene på din datamaskin kan du forhindre bruk av informasjonskapsler, men du vil da kunne oppleve at ikke alle funksjoner på nettstedet vil fungere.

www.matprat.no
Foto: Gina Wigestrand