Type mat
LunsjMiddagVeganskBålmat
Prøvd?
Vanskelighetsgrad
Lett
Forberedelse
10 min
Tilberedningstid
20 min
Ingredienser
Suppe:
1 pakke kjøttdeig
1 pose tacokrydder
1 pakke hermetiske tomater
1-2 gulrøtter i små/tynne biter
1 løk hakket
1-2 fedd hvitløk finhakket
1/2 boks mais
1 pakke kikerter/bønner/linser
1 liter kjøttbuljong (vann + buljongterning)
Olje til steking
Topping:
Rømme
Revet ost
Tortilla Chips
Resten av maisen
for vegetar, kan du erstatte kjøødeigen med kikerter, brune bønner eller linser.
Porsjoner
4
Utstyr
- Stormkjøkken/bål
- Gryte
- Røreredskap
- Øse
Dette er en perfekt måte å bruke opp tacorester på, bare ha alt i suppa.
Slik gjør du
- Greit å steke kjøttdeigen, og kutte grønnsakene hjemme.
- På tur starter du med å steke løk og gulrot i olje på middels varme så det ikke blir brent
- Rør inn tacokrydder før du har i resten
- Kok opp og server med ønsket topping
Tekst og bilde: Hilde Grøtte