Type mat
MiddagVegetariskBålmatLunsjDessertFrokost
Prøvd?
Vanskelighetsgrad
Lett
Pannekaker er alltid populært, enten om det er til frokost, lunsj eller dessert.
Forberedelse
5 min
Tilberedningstid
10 min
Ingredienser
6 dl melk
3 egg
3 dl hvetemel
1/2 ts salt
smør til steking
Utstyr
- Stormkjøkken/primus/ved og fyrstikker til bål
- Stekepanne
- Stekespade
Porsjoner
3-4
Slik gjør du
Tips
Du kan lage røra hjemme og ha en en tett flaske. I bærsesongen kan du finne friske bær og ha på pannekaka.
- Varm smøret litt i panna først
- Hell i litt pannekakerøre, jeg liker de litt tynne så jeg løfter panna og fordeler røra litt før jeg steker de
- Stek på begge sider
- Pass på at det ikke blir for varmt for da blir de bare brent
Tekst og foto: Hilde Grøtte