Type mat
LunsjFrokostBålmat
Prøvd?
Vanskelighetsgrad
Lett
Forberedelse
5 min
Tilberedningstid
10 min
Ingredienser
2 skiver brød
Kechup og sennep
Ost
Kjøttpålegg
Litt smør til steking
Alternative forslag til fyll:
- Den kultiverte: rød pesto, brie, spinat og Italiensk påleggspølse
- Pizzaelskeren: pizzasaus, revet pizzaost, pepperoni
- Hothot: chilisaus, chorizo, ost
- Vegetar: paprikasaus (ajvar), tynne skiver med paprika, ost
Utstyr
Porsjoner
1
Utstyr
- Stormkjøkken/primus/ved og fyrstikker til bål
- Stekepanne med lokk
Ostesmørbrød er perfekt å steke i stekepanne på primus eller bål, da er det lettere å følge med for å få perfekt stekt ostesmørbrød. Hvis dere er mange kan det være lurt å pakke inn i folie og steke på bål.
Slik gjør du
- Stek ostesmørbrødene med litt smør i en panne med lokk (eller dekk til med folie)
- Snu de et par ganger
- Ferdig når osten er smeltet og brødet har en knasende sprø skorpe på utsiden.
Tekst og bilde: Hilde Grøtte