Type mat
MiddagVegetariskBålmatLunsj
Prøvd?
Vanskelighetsgrad
Lett
Kål er supermat, pasta er nesten bare tomme kalorier. Hva med å bytte ut pasta med kål? Du vil bli overrasket over hvor gode denne retten smaker.
Forberedelse
15 min
Tilberedningstid
15 min
Ingredienser
Ingefær finhakket (ca 1-2 ss)
2 gulrøtter i tynne biter
1 chili, finhakket
¼ hodekål, finsnittet
1-2 vårløk
2 egg
1 pose pad thai saus (eller annen asiatisk saus som du liker)
Peanøtter eller cashewnøtter
Lime i båter
olje til steking
Porsjoner
3-4
Slik gjør du
- Stek ingefær og gulrøtter i litt olje først
- Ha i kål og steke dette sammen til kålen begynner å bli litt mykere
- Lag plass i woken til eggene og rørestek de i litt olje
- Bland i resten av grønnsakene.
- Ha i saus og bland alt godt
- Strø på litt cashewnøtter, eller peanøtter.
- Server med en limebåt eller to som skvises over.
Tips
- Kutt ingrediensene hjemme og ha dem i små bokser.
- Legg eggene i en egen liten boks med papir rundt slik at de ikke knuser.
- Tilsett gjerne flere grønnsaker i woken, som for eksempel grønnkål eller bønner.
- Kutt ingrediensene hjemme og ha dem i små bokser.
Tekst: Hilde Grøtte