Type mat
LunsjMiddagVegetariskBĂ„lmat
PrĂžvd?
Vanskelighetsgrad
Lett
Forberedelse
min
Tilberedningstid
min
Ingredienser
BĂ„ndpasta
1-2 pakker smÄtomater
œ - 1 glass bedaost i olje
Litt parmesan
Noen blader fersk basilikum
Porsjoner
Utstyr
- StormkjÞkken/primus/ved og fyrstikker til bÄl
- Stekepanne
- Gryte
- RĂžreredskap
Slik gjĂžr du
- Kok pastaen fĂžrst, husk litt olje og salt i kokevannet
- Stek tomater i litt av oljen fÞrst pÄ moderat varme
- Ha deretter i bedaosten og varm det videre under lokk til tomatene har sprukket opp og bedaosten har smeltet
- RĂžr det lett sammen
- Serveres i skÄler, med litt revet parmesan og et par basilikumblader
Det kan vÊre en fordel med to brennere, eller sÄ kan du koke pastaen fÞrst, og lage sausen etterpÄ
Tekst og bilde: Hilde GrĂžtte