Type mat
MiddagLunsj
Prøvd?
Vanskelighetsgrad
Lett
Forberedelse
0 min
Tilberedningstid
15 min
Ingredienser
1 boks seterrømme
1 pose Toro rømmegrøt
7 dl vann
Sukker og kanel
Spekemat og flatbrød
Porsjoner
Topping
- Sukker og kanel
Tilbehør
- Spekemat; alle lags spekepølser, fenalår, spekeskinke. Det du har og liker
- Flatbrød
Utstyr
- Stormkjøkken/primus/ved og fyrstikker til bål
- kjele som rommer 1 liter
- Visp eller røreredskap
- Øse til servering
Slik gjør du
- Følg anvisningen på pakken
- Bland rømme, vann og rømmegrøtpulver i en gryte
- Visp godt og rør hele tiden til den har kokt ferdig
Tekst og foto: Hilde Grøtte
Rømmegrøt
En klassiker, smaker også utrolig godt på tur! Bli inspirert til å lage spennende turmat. Her finner du også den geniale bålboksen og den praktiske kokeboka #eteute med smakfulle oppskrifter og massevis av tips. Du kan også booke Hilde til en teambuilding med tre-retters bålmat.
www.eteute.no